Партнери

Кафедра туристичного бізнесу
факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу 1_2_~1

Участь України у світових інтеграційних процесах, сучасні тенденції розвитку туристичного бізнесу, активізація діяльності суб’єктів міжнародної економічної діяльності зумовлюють потребу у кваліфікованих фахівцях в сфері туристичного бізнесу. На підготовку саме таких фахівців спрямована діяльність кафедри туристичного бізнесу.
Центр туристичного бізнесу є структурним підрозділом Інституту економіки і міжнародних відносин ХНУ імені В. Н. Каразіна, який створено при факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу. Тому всі вищеназвані підрозділи плідно співпрацюють між собою у напрямках навчальної, наукової, інформаційної та іншої діяльності.

Контактна інформація кафедри туристичного бізнесу:

Адреса: 61022, м. Харків, площа Свободи 6, 3 поверх, аудиторія 3-66а

тел.: (057)-707-53-06

е-mail: meo@econom.kharkov.ua

сайт: www.interrelations.econom.kharkov.ua

Харківський торговельно-економічний інститут Київського національонго торговельно-економічного університету

Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету (ХТЕІ КНТЕУ) створено в 2005 році як навчальний структурний підрозділ Київського національного торговельно-економічного університету, що здійснює підготовку фахівців для невиробничої сфери економіки – ресторанного, готельного, туристичного бізнесу, торгівлі, фінансової системи, митної служби.

Характерною рисою діяльності інституту є прагнення на ґрунті позитивного досвіду підготовки фахівців вищої кваліфікації вивести на якісно новий рівень процес підготовки бакалаврів, спеціалістів і магістрів; створення сучасного навчально-методичного та інформаційного забезпечення для ефективної самостійної роботи студентів.

У 2010 року інститут отримав Сертифікат на систему управління якістю стосовно послуг у сфері освітньої та наукової діяльності.
У 2013 році був підписаний договір про співробітництво з Харківським торговельно-економічним інститутом Київського національного торговельно-економічного університету, одним із нарямків діяльності якого є спільна участь студентів в міжнародних програмах по вивченню сучасних форм і методів організації праці у сфері професійної діяльності.

Контактна інформація ХТЕІ КНТЕУ:
Адреса: м. Харків, пров. Отакара Яроша, 8
Деканат факультету торгівлі, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – (057)-340-06-18
е-mail: htei.knteu@gmail.com
сайт: http://www.htei.org.ua/main-page.html

Компанія «Tez Tour» 2365

Компанія Tez Tour – одна із провідних туристичних компаній Російської Федерації та є лідером по відправці російських туристів за кордон. Крім Росії  компанія «Tez Tour» працює на Україні, в Казахстані, Білорусії, Болгарії, Вірменії, Естонії, Литві, Латвії, Румунії та Молдови.
Компанія Tez Tour була заснована в 1994 році в Анталії як спільне російсько-турецьке підприємство. Уже в 1995 році Компанія вийшла на туристичний ринок, надавши відпочинок тільки у Туреччині 6500 гостям.
Основним завданням компанії «Tez Tour» є надання високоякісного сервісу туристам, яких вона зустрічає. Стратегічне завдання полягає в подальшому розширенні сфери своєї діяльності. Tez Tour, як туроператор, виконує роль мосту, що з’єднує північні країни з південними. В цих рамках компанія виконує функції, як приймаючої сторони, так і відправляючої.
Сьогодні в асортименті дванадцять напрямів: Туреччина (з 1994 року), Тайланд (з 1997 року), Єгипет (з 1999 року), Іспанія (з 2003 року), Куба і Домінікана (з 2004 року), Мальдіви і Шрі-Ланка (з 2007 року), Греція (з 2008 року), Австрія і Андорра (з 2009 року), ОАЕ, Бразилія і Мексика (з 2010 року).
У травні 2004 року компанія відкрила перший власний готель “Amara Beach Resort”, і вже в 2005 році він посідає перше місце в Туреччині за якістю сервісу (опитування проводилася на замовлення компанії TUI). У травні 2005 року до мережі готелів Amara приєднався клубний готель першого класу “Amara Club Marine” (сел. Бельдибі). У тому ж році Tez Tour став акціонером ще одного готелю “Amara Wing Resort” (м. Кемер). У сезоні 2006 року відкрив свої двері новий готель “Amara Dolce Vita” (Кемер, сел. Текірова).
Компанія тісно співробітничає з великими й надійними авіакомпаніями: Аерофлот, Трансаэро, Атлант Союз, Турецькі Авіалінії та інші.
Компанія Tez Tour дуже активно використовує в роботі досягнення сучасних комп’ютерних технологій. Технологічність – один з важливих критеріїв, що допоміг нам зайняти лідируючу позицію на російському туристичному ринку й успішно продовжує зберігати дотепер.
Компанія Tez Tour – постійний лідер рейтингів серед російських агентств, що складаються щорічно  службою “Банко”. За результатами дослідження цієї служби Компанія Tez Tour, це компанія, якій серед інших російських туристичних компаній віддається найбільше переваг, як серед туристів, так і серед туристичних агентств. Компанія Tez Tour зайняла лідируючу позицію в Туреччині в 1997 році й до сьогодні утримує її. У Єгипті компанія стала першою в 1999 році, у Таїланді – в 2000, на Канарських островах – в 2003 році.
20 лютого 2007 року був підписаний договір між Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна та компанією «Tez Tour» (Туреччина, м. Анталья) в рамках якого, студенти університету мають змогу проходити навчання в компанії в одному із регіонів Середземноморського узбережжя. 03 грудня 2010 року був підписаний протокол про продовження терміну дії договору між Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна та компанією «Tez Tour» до 2013 року.

Контактна інформація:
сайт: www.teztour.com